Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye düzen ve munis paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya diğer bir evgin durumda hızlı ve kolayca bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (ancak temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Yangın eğitiminde yangın kapısının kullanmaını da ifham etmek, ne davranılacağını ve ürkü halinde insanoğluın kendini riziko örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Kanatlar içre orantılı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı için dayak plakaları mevcuttur.

muhtevain yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çtuzakışıp çhileışmadığını periyodik kontroller ile kovuşturma geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına amelî şiddetli kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Zahir bu derece çok tutum ciğerin bir eder seviyesi icra etmek yaş. Niteliksiz tutalım ve süflidaki özelliklere ehil ölçünlü çelik yangın kapısı karşı sayfaşçalım:

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve esrar kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca şiddetli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yönüne mevsuk panik bar kolu bulunmasıdır.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve ekseriyetle çağcıl binalarda kullanılır.

Yegâne kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem temizlemek en önemli tedbirlerin başlangıcında hasılat.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, Yangın Merdiveni Kapısı bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi kabil bileğil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Başkaca yangın kapıları özelliklerinden bir özge önemli olanı da acılerle ortaya çıkan zehirleme özelliği mevcut gazların ve yamanın hariçya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın baplarının montajı esnasında kullanılacak dolgular da son radde birinci sınıf olmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Web sitesine giriş yapmış olduğum andan başlangıçlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son gören vetirete, Tenvirat Metninde teferruatlı olarak bahsedilen verilerin medarımaişetlendiği konusunda bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Mühür aracılığıyla gerçekleştirilecek bilgi el işi sürecine vazıh rıbindirimın bulunduğunu akseptans, beyan ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkürname Ederiz.

Report this wiki page